RAK porcelan

Rak porcelan nas je i ove godine obradovao sa dve nove linije GIRO i MAREA . 
GIRO kolekcija je dizajnirana od strane Gemme Bernal , poznate katalonske dizajnerke porcelana . Umetnica unosi katalonski identitet u svet posuđa. Rotacija dve elipse u kontra smerovima predstavlja dve parale svemira koje se nikada ne sretnu. GIRO liniju čine ovalni i okrugli, plitki i duboki tanjiri, činije i posude za salatu , zatim veliki izbor tanjira u različitim veličinama za predjela ili priloge . Giro nudi kompletan asortiman , koji je idealan za bilo koji posao kako za keteringe i restorane tako i za hotele.
MAREA linija je dizajnirana kako bi podstakla kreativni apetit kuvara , od strane iste dizajnerke kao i Gino kolekcija . Linija je posebno dizajnirana za degustacije i serviranje predjela . Puno malih posuda neobičnih oblika omogućava kuvaru potpunu slobodu u kreativnosti .
Obe linije su u potpunosti u skladu s funkcionalnim i tehničkim zahtevima koja se nameću u ugostiteljstvu i proizvedene su u skladu sa RAK strogim kriterijumima. Daju potpuno zadovoljstvo u svim fazama njihovog korištenja u ugostiteljstvu i otvaraju nove mogućnosti serviranja i posluživanja hrane .